April 7, 2014

Golden Rose Galaxy #12

I recently received another set of nail polishes from Golden Rose Romania in order to test them.

Am primit de curând un alt set de lacuri de unghii de la Golden Rose Romania pentru a le testa.



The first one I will show you is Golden Rose Galaxy #12.
This is a textured nail polish with small and medium glitters. The color is a rich blue and the glitters reflect different colors in direct light, mostly red, yellow and green. The application was not as easy as it was with other textured nail polishes also from Golden Rose, like the ones I swatched here and here. I applied three very thin coats and the drying time was really fast. I wore my nails like this for 7 days straight without any chipping.

Prima pe care v-o arăt este Golden Rose Galaxy #12. Aceasta este o ojă texturată cu glittere mici și medii. Culoarea este un albastru intens și glitterele reflectă diferite culori în lumină directă, cu precădere roșu, galben și verde. Aplicarea nu a fost atât de ușoară ca la alte oje texturate tot de la Golden Rose, ca cele pe care le-am testat aici și aici. Am aplicat trei straturi foarte subțiri și timpul de uscare a fost foarte rapid. Am purtat unghiile astfel timp de fix 7 zile fără să se ciobească.

In direct artificial light / În lumină directă artificială





In indirect natural light / În lumină indirectă naturală





You can purchase this nail polish for 15 RON from cosmania.ro and you can also like the Golden Rose Romania Facebook page to stay updated with their latest products and discounts.

Oja se poate achiziţiona la preţul de 15 RON de pe cosmania.ro şi puteţi da 'like' la pagina de Facebook Golden Rose Romania pentru a fi la curent cu cele mai recente produse şi reduceri.

14 comments:

  1. Wow nuanta asta chiar e superba :)

    ReplyDelete
  2. E superba! Tot pe aia am ales-o si eu si abia astept sa o incerc ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce coincidență, Maria... :D Îți va plăcea !

      Delete
  3. Chiar acum o port si eu. Urmeaza un review si la mine pe blog. Doar ca eu o port cu top coat pentru ca e prea zgrunturoasa pentru gustul meu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Interesantă alegere, Mihaela... Abia aștept să îți aflu părerea, dar mai ales să îți văd pozele ! ^_^

      Delete